Zware aanrijding met gewonden en blikschade

De politie van Flora kreeg op dinsdag 6 juni een melding van een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Floralaan en de Orvistraat. Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren de twee voertuigen met daarin twee slachtoffers aan. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat een automobilist over de Orvistraat reed, terwijl een andere over de Floralaan kwam aangereden. De bestuurder die over de Floralaan reed, heeft verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer over de Orvistraat met als gevolg de aanrijding. De bestuurder die over de Floralaan reed, raakte bekneld in het voertuig en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is samen met de mede-inzittende van het andere voertuig per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De voertuigen liepen aanzienlijke schade op. De politie van Flora onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.