Zware aanrijding met 1 dode

De 25-jarige mede-inzittende Saneska Mathoera is op zondag 8 juli na een zware
aanrijding in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was in de vroege ochtend
van zaterdag 7 juli betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Klipstenen-,
Keizer- en de Domineestraat.

De politie van ressort Centrum werd op 7 juli via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee auto’s met zware persoonlijke ongelukken. Bij aankomst werden de twee voertuigen en drie gewonden aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat het voertuig waarin Saneska zat, werd bestuurd door de 25-jarige Anuradha L. De chauffeuse reed met het latere slachtoffer en nog een bijrijder over de Keizerstraat, gaande richting de Zwartenhovenbrugstraat. Het andere voertuig reed over Klipstenenstraat richting de Keizerstraat. Op de driehoek kruising heeft Anuradha het verkeerslicht genegeerd en reed door het rode stoplicht met als gevolg de aanrijding.

Anuradha en de twee bijrijders liepen zware verwondingen op. Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is de chauffeuse heengezonden en voor verdere behandeling verwezen naar de orthopeed. De andere autobestuurder kwam met de schrik vrij.

De bestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van Anuradha ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam van Saneska is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van Saneska staat de verkeersbarometer landelijk op 38.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.