Zwangere vrouw ter zake verduistering van een geldbedrag aangehouden

De 26-jarige verdachte J.F. is op donderdag 4 april 2024 door de politie van het bureau Rijsdijk op een adres in het ressort Rijsdijk aangehouden.

Deze vrouwelijke verdachte was als financieel medewerker werkzaam bij een bedrijf in het district Para en moet in de periode van donderdag 7 en zondag 24 maart 2024 geldbedragen in SRD van haar werkgever hebben verduisterd. De medewerkster noteerde hogere bedragen op de bonnen van klanten en nam het geld bij pompbedienden van een servicestation die aan het bedrijf is gekoppeld. Verder heeft J.F. begin april 2024 bij een firma in Paramaribo goederen op rekening van haar werkgever besteld. Deze goederen heeft de medewerkster op haar woonadres laten bezorgen. Toen de werkgever erachter kwam, deed hij aangifte op het voornoemde politiebureau. De verdachte die momenteel in blijde verwachting verkeert, heeft aangegeven dat zij in een diepe schuld zat en de schuldeiser heeft betaald met het voormeld bedrag en de goederen.

De verdachte J.F. is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.