Zwager voor bedreiging ingesloten

Krishnapersad P. (58) is op dinsdag 19 april door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden ter zake bedreiging.

Een 51-jarige rman deed op maandag 18 april aangifte bij de politie tegen zijn zwager Krishnapersad. Volgens verklaring van de aangever heeft zwager hem met de dood bedreigd, toen hij zijn oom die de schoonvader is van Krishnapersad thuis had afgezet. De verdachte en de schoonvader wonen op hetzelfde perceel. Op een bepaald moment ontstond er een ruzie tussen de aangever en de verdachte over een slepende kwestie, waarin de politie meermalen heeft bemiddeld. Tijdens de ruzie bedreigde Krishnapersad de aangever dood te zullen schieten. De 51-jarige man nam de bedreiging met zijn mobiele telefoon op en gaf tijdens de aangifte het voice bericht als bewijsmateriaal aan de politie.

Bij de aanhouding van Krishnapersad overhandigde hij een gaspistool die op een vuistvuurwapen lijkt aan de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.