Zwager loerde schoonzus allang

De 28-jarige Rishi A. is op donderdag 5 november door de politie van regio Midden aangehouden voor poging verkrachting. Rishi heeft in de ochtenduren zijn schoonzus een lift aangeboden op de bromfiets. De schoonzus zou naar de winkel gaan om inkopen te doen. Rishie gaf aan dat hij ook uit huis moest om bromfiets onderdelen te kopen. De schoonzus mocht meerijden op de bromfiets. Na haar inkopen te hebben gedaan gaf  Rishi aan dat hij eerst naar de winkel zou rijden waar hij de onderdelen zou aanschaffen. Daarna zouden zij naar huis gaan.

Rishi reed regelrecht naar een pension in de buurt, tilde zijn schoonzus van de bromfiets en droeg haar naar een kamer van het pension. De schoonbroer begon zijn schoonzus onzedelijk te betasten. Het slachtoffer schreeuwde om hulp en werd bijgestaan door een medewerker van het pension. De schoonzus zag kans weg te komen en deed aangifte bij de politie. Rishi werd aangehouden.

Bij het verhoor verklaarde Rishi aan de politie dat hij zijn schoonzus allang loerde. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.