Zwaargewonden bij verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg

Bij een zware aanrijding op zondag 5 november 2023 aan de Martin Luther Kingweg tussen een personenauto en een pick-up raakten vier personen gewond, inclusief de bestuurders.

De politie van het bureau Livorno deed na de melding van een zware aanrijding tussen twee voertuigen de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren vier slachtoffers en twee zwaar beschadigde voertuigen aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is geconstateerd dat de personenauto vanuit de richting van Latour kwam en ging naar de richting van Paranam. De pick-up bestuurder kwam vanuit de richting van Paranam gaande richting het stadscentrum. Op een bepaald moment haalde de pick-up bestuurder een ander voertuig in en kwam bij die inhaalmanoeuvre in botsing met de personenauto. De inzittenden van beide voertuigen raakten gewond en werden voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel. Na medisch te zijn behandeld zijn twee van de gewonden heengezonden, terwijl de twee anderen ter observatie in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Het onderzoek van deze aanrijding duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.