Zwaar mishandelde man valt op wegdek en wordt overreden door personenauto; autobestuurder doorgereden en verdachten voortvluchtig

De politie van het bureau Jarikaba kreeg omstreeks 23.00 uur n.m. een melding van een geval van openlijke geweldpleging aan de Jarikabaweg voor een Suribet Shop. De wetsdienaren koersten naar de plek en troffen het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was op het wegdek aan. Hij heeft zwaar lichamelijk letsels aan zijn gehele lichaam en hoofd opgelopen en bloedde hevig. Met de ambulance is hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij in de ziekeninrichting is opgenomen.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer een heftige woordenwisseling heeft gehad met enkele hindoestaanse mannen. Bij die gelegenheid werd hij behoorlijk door de mannen afgetakeld met een eindhout. Door de mishandeling viel het slachtoffer op het wegdek en werd overreden door een auto die op dat moment vanuit de Lakantaweg kwam en richting de Padiweg ging. Na de man te hebben overreden, is de automobilist doorgereden.

De politie doet hierbij een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van bedoelde bestuurder en het voertuig door te spelen aan de politie van Jarikaba op de telefoonnummers 324002 / 328080, het Command Center op het nummer 115 en via de gratis tiplijn 179.

Aan de opsporing en aanhouding van de verdachten van de openlijke geweldpleging wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.