Zulu en The Real Stars winnaars tweede Drum-, Brassband en Tazza spektakel

De groep Zulu en The Real Stars zijn de winnaars geworden van het tweede Drum-, Brassband en Tazza spektakel, die door het Korps Politie Suriname op zaterdag 8 april is georganiseerd.
Zulu behaalde in de categorie Brassband de 1e plaats, terwijl The Real Stars de eerste plek in de categorie Tazza opeiste. Op de tweede plaats in beide categorieën eindigde de groepen Umodja en Barka’s. De derde plaats in beide categorieën werd ingenomen door Umodja Youth en Milan.
Als beste dansgroep van dit evenement is uitgeroepen Milan. De people choice ging uit naar Umodja. Als meest gedisciplineerde groep is uitgeroepen Zulu. Vermeldenswaard is dat de groep die de meeste prijzen heeft behaald uit Nickerie afkomstig is. Alle winnaars kregen een trofee.
Dit evenement kan als zeer geslagd worden aangemerkt. De doelstelling van het KPS de burger dichterbij de politie te brengen is ruimschoots behaald. Dit was eveneens te merken aan de bijdrage die door de artiesten Ashna Changoer en Cyriel Lame (More Love Band) zijn geleverd. De twee artiesten wisten het publiek te betrekken in het geheel, waarbij overtuigend is geconstateerd dat eenheid één van de aspecten is die het veiligheidsgevoel binnen de samenleving kan terugbrengen.
De informatie hoek van de politie waar ouders met hun kinderen terecht konden, kreeg eveneens ruimschoots belangstelling. De ruimte was ingericht met een speelhoek, een leeshoek en een kleurhoek.
De kleurhoek, was de trekpleister, aangezien de kinderen bij het inleveren van hun kleurplaat een presentje mochten ontvangen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.