Zuigvlekken kost man inverzekeringstelling

De 25-jarige Giovanny A. is in de eerste week van januari door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden.

Deze verdachte kreeg op die bewuste dag ruzie met zijn partner, aangezien zij zuigvlekken in zijn halsstreek ontdekte. De vrouw verliet boos het huis met de mededeling dat zij de politie aan zou geven dat de man drugsgebruiker en drugs verkoper is. Giovanny ging de vrouw achterna om haar te beletten dat te doen. Op het voorterrein van het politiebureau hield hij haar tegen om niet in het bureau te gaan, aangezien hij bang was om aangehouden te worden.

Op een bepaald moment merkten de politieambtenaren die zich in de politiewacht bevonden op dat een man en een vrouw op het voorterrein van het politiebureau ruzie aan het maken waren. De vrouw die stevig aan haar arm was vastgegrepen, schreeuwde om hulp en dat zij naar het politiebureau wilde gaan.

Een politieman liep naar het tweetal toe om hulp te verlenen. De man weigerde om de vrouw haar hand los te maken. Ondanks Giovanny meermalen gesommeerd werd de vrouw los te laten, gaf hij geen gevolg hieraan. De politieman was genoodzaakt hem bij zijn arm vast te pakken. De man verzette zich hevig en met versterking van de overige politieambtenaren van de wacht, gelukte het om Giovanny aan te houden, waarna de vrouw uit zijn greep kon worden bevrijd.

De man stribbelde tegen toen hij in de politiewacht werd overgebracht. Daarbij viel een plastiekzakje met marihuana alsook een zakje met enkele xtc tabletten uit zijn broekzak. De verdachte ging zodanig tekeer, dat hij een shutterglas van het bureau vernielde.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giovanny ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen, Openlijke geweldpleging, weerspannigheid, het negeren van ambtelijk bevel en vernieling aangehouden en in verzekering gesteld.

Bij de voorgeleiding heeft Giovanny verklaard dat hij de geuniformeerde politieamtenaren als rovers zag en zich daardoor heeft verzet.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.