Zoon van slachtoffer aanrijding ingesloten

De politie van Latour heeft op maandag 14 september de zoon van een slachtoffer dat betrokken was bij een aanrijding aangehouden en in verzekering gesteld. Het slachtoffer en haar dochter liepen over de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Margarine- en Vettenfabriek staken zij plotseling de straat over.  Een bestuurder die kwam aangereden, probeerde af te remmen maar kon de aanrijding niet meer voorkomen. Dennis F., zoon van het slachtoffer,  werd door omstanders  in kennis gesteld van de aanrijding. Toen de zoon arriveerde ging hij vreselijk tekeer. Hij wilde de bestuurder te lijf gaan ondanks de politie reeds ter plaatse was. De politie hield hem tegen en wees hem erop dat dit gedrag niet kan worden geaccepteerd. Dennis bleef zich verzetten. Hij heeft op verschillende momenten de drie dienstdoende wetsdienaren aangevallen en slagen toegebracht. 

Een politieambtenaar die  aankwam, schoot zijn collega’s te hulp. Dennis F. werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.  Hij is in verzekering gesteld voor wederspanningheid.

De voetgangers zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De politie van Latour is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.