Zoon steekt vader neer

Een 61-jarige man is op vrijdagmorgen 3 juli door zijn 25-jarige zoon Nazario,L. neergestoken met een mes. Nazario heeft zijn vader zodanig gestoken in onder andere diens rug en borststreek dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. Dit incident heeft plaats gevonden op een woonadres in het werk ressort van de politie van het bureau Latour.
De vrouw van het slachtoffer gaf de politie te kennen, dat Nazario zijn vader met een mes had neergestoken na een woordenwisseling. Nadat hij zijn vader neergestoken had rende hij weg met het mes in zijn bezit. Het zou niet de eerste keer zijn dat Nazario zijn vader met een scherp voorwerp te lijf ging. Naar zeggen van de vrouw moet Nazario een drugsgebruiker zijn.
Nazario heeft zich dezelfde dag aangemeld bij de politie en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het mes waarmee hij zijn vader neergestoken heeft is door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het nader onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.