Zoon mishandelt moeder met ijzeren staaf

e 17-jarige J.B. is op donderdag 10 december door de politie van het bureau Latour op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.
Een moeder deed de afgelopen week aangifte van mishandeling tegen haar zoon J.B. op het politiebureau Latour. Volgens verklaring van de moeder is haar 17-jarige zoon erg onhandelbaar en loopt vaak weg van huis. Vanaf zijn 13e jaar zoekt de moeder naar professionele hulp bij de verschillende instanties, maar er treedt geen verandering op in het gedrag van haar zoon.
De afgelopen week kwam J.B. in de vroege ochtend naar huis en werd aangesproken door zijn moeder. Dit viel niet in goede aarde bij J.B., waardoor de tiener tekeer ging. Aangezien de moeder vond dat haar zoon onfris rook, nam zij op een gegeven moment een emmer water en gooide die op haar zoon.
Bij die gelegenheid pakte J.B. een ijzeren staaf die in zijn nabije omgeving was en gooide die op het hoofd van de moeder. De vrouw liep daarbij een gezwel op aan haar hoofd. Na zijn daad verliet hij de woning met de woorden “dat zijn moeder de politie mag bellen, maar dat hij niet voor lange tijd opgesloten zal worden. Ook deed hij bedreigende uitlatingen naar zijn moeder.
De moeder deed huilend het politiebureau aan voor het doen van aangifte waarna J.B. werd opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. De ijzeren staaf waarmee J.B. de moeder een slag heeft toegebracht is in beslag genomen.
J.B. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en vanwege zijn jeugdige leeftijd ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.