Zoon en schoondochter mishandelen (stiefmoeder) en belanden in de cel

De politie van de Nieuwe Grond kreeg op donderdag 4 mei via de Centrale Meldkamer de melding van een mishandeling op een adres in het ressort.Daar aangekomen troffen de wetsdienaren partijen aan. Het bleek om een slepende familieruzie te gaan. Het betreft in deze een vader die met zijn twee zonen in afzonderlijke woningen verblijft. De zonen blijken niet tevreden te zijn met de partner van de 58-jarige weduwnaar.
Tijdens een woordenwisseling over de verdeling van de boedel nam één van de zonen een steen ter hand, waarmee hij samen met zijn vrouw de 32-jarige partner van zijn vader te lijf ging. Deze liep letsels op aan haar hoofd en is na medisch te zijn behandeld verwezen naar de neuroloog.
De zoon en zijn vrouw zijn overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Maheswar R. (30) en zijn vrouw Samantha R. (24) in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.