Zoon die heeft bedreigd en mishandeld in verzekering gesteld

De 38-jarige Debipersad S. meer bekend als “ Tietie ” is door de politie van het bureau Santo Boma aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 september de melding van het Command Center, dat een manspersoon te keer ging tegen zijn vader.

Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren Debipersad aan. Volgens verklaring van de huisgenoten heeft hij zijn vader mishandeld, tevens zijn broer ook bedreigd met de dood en zei verder dat hij de woning in brand zal steken.

Debipersad die bekend is al een habituele drinker in de omgeving doet naar zeggen van zijn huisgenoten niets thuis. Indien hij wordt aangesproken op de manier hoe hij zich gedraagt, gaat hij vreselijk te keer.

Het is niet de eerste keer dat Debipersad in aanraking is gekomen met de politie, en is vaak naar het bureau overgebracht ter ontnuchtering.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Debipersad hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.