Zoon die familie terroriseerde ingesloten

Lorenzo B. (35) is op vrijdag 13 april door de politie van Flora in verzekering gesteld.

Lorenzo terroriseert zijn moeder en overige gezinsleden regelmatig. Daarnaast ondervinden ook buurtbewoners last van zijn terroriserend gedrag. Tijdens zijn driftige buien is hij altijd onder invloed van alcohol. Gewapend met scherpe voorwerpen bedreigt hij zijn moeder, broers en zussen met de dood.

Drie maanden geleden verduisterde hij een fiets van zijn moeder. Hij verklaarde dat de fiets door iemand is weg genomen en dat hij aangifte van diefstal op het politiebureau Flora heeft gedaan. Bij verificatie door zijn familie bleek zijn verhaal op onwaarheid te berusten. Lorenzo heeft vaker goederen van zijn moeder weg genomen.Vanwege zijn driftig gedrag durfde de familie geen aangifte tegen hem te doen.

Op 5 april nam Lorenzo zonder toestemming de fiets van zijn zus weg. Toen de zus hem hierover aansprak, ontkende hij wat van de fiets af te weten. Hij werd boos en bedreigde de zus met de dood. De zus deed toen op diezelfde dag aangifte tegen hem.

Zijn driftig gedrag blijkt steeds erger te worden en op maandag 9 april ondervonden de moeder en haar overige kinderen weer problemen met Lorenzo. De moeder deed toen wederom aangifte tegen haar  zoon.

Lorenzo werd opgespoord en op 13 april in nuchtere toestand op zijn woonadres aangetroffen en aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.