Zoektocht bewijs goed gedrag leidt tot zware mishandeling

De 3-jarige Shantat D. is in de avond van donderdag 24 augustus in bewusteloze toestand door een familielid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. De politie van Santo dorp werd door medewerkers van SEH ingeschakeld Volgens verklaring van de grootmoeder raakte de jongen bewusteloos, nadat hij door zijn vader is mishandeld. Ze verklaarde verder dat de vader opzoek was naar zijn bewijs van goed gedrag. Omdat hij deze niet kon vinden, vermoedde hij dat Shantat meer hiervan moest  afweten. Hij vroeg zijn zoon waar deze het document heeft gezet. De zoon kon hierop geen antwoord geven, waardoor de vader boos werd. De vader tilde Shantat op en smeet hem met kracht op de vloer. Het jongetje raakte bewusteloos. De man koos na zijn daad het hazenpad.

Shantat is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Ziekenhuis. Hij is onder behandeling van de neurochirurg en de kinderarts. Aan de aanhouding van de vader wordt gewerkt.

De politie van Santo Dorp is belast met deze zaak.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.