Zijspiegel dief kort na diefstal aangehouden

De verdachte T.S. is op donderdag 30 november 2023 kort na diefstal van een zijspiegel, door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie aangehouden.

Een getuige betrapte deze verdachte op heterdaad toen hij de zijspiegel van een auto die op de parkeerplaats van een supermarkt aan de D.C.B.J. Parabirsinghweg in het district Nickerie stond geparkeerd, wegrukte. De getuige schakelde de politie in, die vervolgens de zijspiegeldief enkele straten verder in de boeien sloeg. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de eigenares van het voertuig leerkracht van beroep is en dagelijks haar voertuig op eerder vermelde parkeerplaats plaats, waarna zij met de bus richting Coronie gaat alwaar zij les verzorgd op een school.   Het vermoeden bestaat dat de verdachte de gangen van de leerkracht K.M. moet hebben gevolgd en op 30 november 2023 de zijspiegel van het voertuig van K.M. met een schroevendraaier had losgemaakt en wegrukte.

De zijspiegel en de schroevendraaier zijn hangende het onderzoek in beslag genomen, waarna de verdachte ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.