Zeventig “Lock downovertreders” door stootgroep KPS overgebracht; één man in verzekering gesteld

Leden van de stootgroep van het Korps Politie Suriname hebben in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juli in totaal zeventig (70) “Lock downovertreders” van wie 18 vrouwen overgebracht naar het AK-stadion. Vier mannen die hevig te keer gingen met de politie zijn ter afkoeling overgebracht naar het cellenhuis van het bureau Keizerstraat en Flora.
Tijdens surveillance werkzaamheden werd te Schimmelpenninck ter hoogte van de Kwerimanstraat een menigte waargenomen. Aldaar trad het gemengd team op, waarbij de 31-jarige Elinio S. die zich verdacht gedroeg aangehouden. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een tas inhoudende een grijs gestoffeerde T-shirt en een blauwe pet met als opschrift op beiden POLITIE. Echter werden er ook twee stuks ty rap bij hem gevonden en in beslag genomen.
De verdachte verklaarde aan de politie dat hij de T-shirt en de pet op straat had gevonden. Hij is op zaterdag 10 juli voorgeleid bij de Hulp officier van Justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Elinio door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.