Zeven verdachten opgesloten voor diefstal van een groot geldbedrag

Zeven verdachten zijn op donderdag 7 mei aangehouden op verdenking van diefstal van een geldbedrag. Een benadeelde deed aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Richelieu van iets meer dan SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd.
Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) werd in ook in stelling gebracht om S.G. ter aanhouding op te sporen.
De 16-jarige S.G en zijn vrienden Ivanildo P.(22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P.(46) zijn staande en vervolgens aangehouden door leden van het RBT. S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton,P.
Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag terug gevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.
Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld te weten: de 17-jarige M.G. de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle zeven verdachten in verzekering gesteld en is het geld hangende het onderzoek in beslag genomen

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.