Zeven jarige laat leven na een potje voetbal

  1. De politie van ressort Flora kreeg op woensdag 6 juni omstreeks 16.00 uur de melding dat een manspersoon bewusteloos was neer gevallen in een zaal van een gebouw aan de Mr. J. Lachmonstraat.
    Daar aangekomen verklaarde een getuige aan de wetsdienaren dat twee minderjarige broers in de zaal voetbalden. De zaal werd op dat moment versierd door de familie voor een feest. Eén van de jongens maakte een trapbeweging naar de bal, maar trapte daarbij ongelukkigerwijs tegen het been van zijn 7-jarige broer Nathaniel Hooten.
    Nathaniel kwam te vallen en belandde met zijn hoofd op de betonnen vloer. Het slachtoffertje werd direct per eigen gelegenheid door zijn moeder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
    De wetsdienaren deden de SEH aan en troffen het levenloze lichaam van Nathaniel aan. Uitwendig vertoonde het ontzielde lichaampje geen letsels. Volgens verklaring van de dienstdoende arts, is het slachtoffer zonder hartslag binnen gebracht. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.