Zes verdachten aangehouden terzake diefstal

Zes verdachten zijn zondagmiddag 21 augustus ter zake diefstal van een Daf truck, een bromfiets, generators, een paar hoses en accu’s door de politie van het bureau Paranam en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden.
Het gaat in deze om de twee 27-jarigen Stanley R. en Steven R., Wishal M. (28), Ricky M. (23), de 32-jarige Jonathan B. en de 18-jarigeTavion die ervan verdacht worden eerder op die dag de diefstal te hebben gepleegd in het Mapane gebied in het politie ressort Paranam.
De benadeelde B.D. deed in de middag van 21 augustus aangifte van deze diefstal bij de politie van het bureau Paranam. De wetsdienaren van politie post Redi Doti hadden vermoedelijk de zes verdachten aangehouden. Het gemengd team van de politie die de locatie aandeed voor onderzoek, trof de zes verdachten en de buit gemaakte spullen aan in het Mapanegebied aan.
Onderzoek heeft uitgewezen dat het zestal in opdracht van ene Kent de goederen heeft weggenomen vanuit een hout concessie terrein. Hierna moesten de verdachten de goederen brengen naar een landing van hetzelfde bedrijf aan de Afobakaweg.
Naar zeggen van de aangever die tevens ook wnd. directeur is van het bedrijf te Afobakka, gaf de politie te kennen dat hij de persoon is, die aangeeft welke opdrachten uitgevoerd moeten worden en dat Kent niet werkzaam is voor het bedrijf.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten door de politie in verzekering gesteld. De goederen zijn in beslaggenomen en is de zaak overgedragen aan de Recherche van Regio in het Mapane gebied in het politie ressort Paranam.Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.