Zes rijbewijzen bij verkeerscontrole ingevorderd

De Verkeersunit van Regio Midden heeft op zondag 28 januari verkeerscontrole uitgevoerd aan de Kwattaweg. Bij deze actie zijn verkeersdeelnemers gecontroleerd op hun snelheid en het rijden onder invloed.

Twee autobestuurders, Sterno H. (42) en de 26 jarige Shaties S. hebben onder invloed deelgenomen aan het verkeer en het maximum aan snelheid op een weggedeelte waar de maximumsnelheid is gesteld op 50 km p/u overschreden. Een derde chauffeur, Shuva H. (26) overschreed alleen het maximum aan snelheid. Deze drie bestuurders reden allen boven 100 km p/u.

Tijdens de controle vielen nog drie autobestuurders door de mand. Het drietal bleek onder invloed van alcohol plaats te hebben genomen achter het stuur. Alle drie zijn ter ontnuchtering opgehouden en onderworpen aan een blaastest.

Vierendra B. (25) blies 470 microgram, de 40-jarige Adjaikoemar K. 1.140 microgram en Sanjay D. 670 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministeries zijn de zes rijbewijzen van de verkeersovertreders ingevorderd. De dossiers zijn opgemaakt en voor verdere afdoening opgestuurd naar het Parket.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.