Zelfde groep stoer doende scholieren betrokken bij diefstal met geweldpleging; twee hunner aangehouden en 3 voortvluchtig

boeien

Twee van de vijf stoer doende scholieren, E.G. (22), wonende in de omgeving van de Arabistraat en J.G. (15) die woonachtig is in de omgeving van de Loorstraat, zijn op vrijdag 3 mei 2024 omstreeks 20.35 uur door een gemengde Surveillance eenheid onder aansturing van de coördinator Operatie “Zero Tolerance”, kort na een beroving aangehouden.
Deze vijf schoolgaande recidivisten hebben eerder die avond aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van het Mi-Gliss kantoor
een vrouw- en een manspersoon van hun zaktelefoon toestellen beroofd. Op de twee aangehouden verdachten zijn de gestolen zaktelefoontoestellen terug gevonden. Van deze zelfde groep stoer doende scholieren circuleerden onlangs video beelden op social media, waarbij zij met een vuurwapen en scherpe voorwerpen demonstreerden. Bij hun eerdere aanhouding mochten zij na afstemming met het Openbaar Ministerie na een flinke reprimande met hun ouders huiswaarts keren.

De twee aangehouden verdachten zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) verleend assistentie bij de opsporing van de overige verdachten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.