Zamorano door RBT Midden aangehouden voor beroving

De 21-jarige Zamorano V. is op maandag 11 september aangehouden voor beroving. De jongeman wordt ervan verdacht met twee kompanen op zaterdag 2 september een wapendrager te hebben beroofd. Daarbij namen zij het vuistvuurwapen mee.  De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een beroving op de hoek van de Tayerbladstraat en de Toevluchtweg. Ter plaatse is alleen het slachtoffer aangetroffen. Korte tijd daarna meldde ene Rohit R. zich op het politiebureau aan met de mededeling dat hij beroofd is geworden van zijn voertuig. Aan de hand van zijn verwarrende verklaring, is Rohit flink aan te tand gevoeld.

Al gauw kwam de eigenaar van het voertuig terug op zijn verklaring en gaf toe samen met twee anderen de wapendrager te hebben beroofd. Het onderzoek in deze zaak is door de politie van Kwatta overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Eén van zijn kompanen Robin C. (28) is op dinsdag 5 september aangehouden en ontkent enige betrokkenheid te hebben bij deze beroving. Verdere onderzoek leidde naar Zamorano die op 11 september is aangehouden. Leden van het Regio Bijstand Team Midden signaleerden de verdachte in de omgeving van De Boerbuiten en hielden hem aan.

Zamorano bekent het wapen met geweld te hebben weggenomen, echter moet Robin weten waar het wapen terug gevonden kan worden.

Hij is overgedragen aan de recherche van regio Midden die belast is met het onderzoek in deze zaak.

Intussen is de aanhouding van Rohit en Robin door het Openbaar Ministerie verlengd.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.