Zakkenroller “Shotta” na vijf maanden aangehouden

De 43-jarige verdachte Ethiël F. meergenoemd “Shotta” is op vrijdag   26 juli door de politie van het ressort Santo Dorp aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De verdachte “Shotta” heeft zich op donderdag 14 februari 2019 schuldig gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging. Hij had  een deel van de dagopbrengst van een buschauffeur uit diens hemd zak weggenomen. De chauffeur onderhoudt de route Paramaribo – Santo Boma. Na zijn daad rende “Shotta” uit de bus en wist zich uit handen van Justitie te houden.

Op zondag 14 juli ging Ethiël  naar een taxi bedrijf in het politie ressort Santo Dorp. Ter plaatse drukte hij een mes tegen de borst van een taxi chauffeur en beroofde die van Srd. 100,-.

Op aanwijzing van de taxichauffeur werd Ethiël  op woensdag 24 juli aangehouden door de politie. Ethiël  ontkende de beroving van de buschauffeur maar geeft de beroving van de taxichauffeur toe.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.