Workshop over gezonde voeding en etiketten gehouden voor leden van het KPS

DSC03693DSC03696DSC03694DSC03697

De diëtiste Trutchka  Bouterse  heeft  vanmorgen, donderdag 12 maart, een workshop over gezonde voeding en etiketten gehouden voor leden van de politie organisatie. De workshop is gehouden op initiatief van de Politie Sport Centrale. De workshop had een tweeledig karakter namelijk een presentatie over gezonde voeding en een gezondheidsquiz. Er is gesproken over de verschillende groepen van voeding waarbij steeds is aangegeven waarop moet worden gelet bij het kopen en bereiden van voeding.

Bij het onderwerp van etiketten is het gehoor voorgehouden waarop gelet moet worden bij het kopen van blikjeswaren en producten in verpakking. De aanwezigen hebben heel wat vragen gesteld, die naar tevredenheid beantwoordt zijn. Alle deelnemers zijn gewogen en kregen de nodige adviezen mee. Na afloop hebben de politieambtenaren  aangegeven dat zij de workshop als leerrijk hebben ervaren.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.