Woordenwisseling tussen werkgevers en werknemer eindigt in kappartij met dodelijk afloop; verdachte voortvluchtig

Een woordenwisseling tussen werkgevers en werknemer op maandag 7 augustus 2023 te Lagatabiki eindige in een kappartij met dodelijk afloop. De 45-jarige werkgever C.S. heeft ter plaatse het leven gelaten, terwijl de andere werkgever L.D. (42) verwondingen heeft opgelopen. L.D. werd door omstanders ter verpleging naar de Franse kant overgebracht.

De politie van het detachement Stoelmanseiland te Langatabiki begaf zich na de melding van een kappartij met dodelijke afloop naar voormelde locatie. Bij aankomst van de wetsdienaren bleek het te gaan om een werkgever en werknemers kwestie, waarbij er een woordenwisseling ontstond tussen partijen. Op een bepaald moment, greep de werknemer naar een scherp voorwerp en bracht zijn werkgevers C.S. en L.D. zware verwondingen toe. Na de daad koos de verdachte het hazenpad.

Het ontzielde lichaam van C.S. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.