Woordenwisseling eindigt in steekpartij

De 20-jarige Vishal, S. werd in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart met een kapotte bierfles verwond in zijn borststreek in een dancing aan de Kwattaweg. De politie van het ressort Kwatta deed na de melding van het Command Center de plek aan en troffen zowel het slachtoffer als de 18-jarige verdachte Wiresh, D. aan.

Volgens verklaring van een beveiligingsmedewerker kregen Wiresh en Vishal een woordenwisseling, omdat Vishal vermoedelijk met de vriendin van Wiresh had gedanst. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. De beveiligingsmedewerker haalde de twee kemphanen uit elkaar.

Wiresh bewapende zich daarna met een bierfles en sloeg die kapot op het hoofd van Vishal. Met de kapotte fles bracht hij Vishal vervolgens een steekverwonding toe in diens borststreek. De kapotte fles is in beslag genomen.

Het slachtoffer Vishal werd door zijn familieleden per eigen gelegenheid overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De verdachte Wiresh is aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.