Women in Law Enforcement Leaderschip training

w l e De agenten L. Caupain-Pinas en V. Pierkhan-Pawirodihardjo waren van 20 tot en met 24 augustus van dit jaar op een leaderschip training in Lima de hoofdstad van Peru. Het was een”Women in Law Enforcement leaderschip training”. Op deze training is de nadruk gelegd op leiderschap en leiderschapskwaliteiten, de aspecten en het profileren daarvan. De andere deelnemers aan deze training kwamen uit Bolivia,Columbia, Equador en Guyana.De training is afgesloten met het uitreiken van certificaten aan de cursisten.  Deze training is ook gevolgd door de officier van Justitie Mevrouw. C. Rasam, de onder directeur van Justitie mevrouw M. Chin A Fat, de beleidsmedewerker van de stichting van het kind mevrouw B. Harpal-Nandan en een lid van de militaire politie de tweede luitenant S. Jhink0e.
De training is gesponsord door de Verenigde Staten van Amerika met medewerking van “The Department of Homeland Security”.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.