Wnd. Korpschef oriënteert zich op verloop werkzaamheden BAVP’ers op politiebureaus

De waarnemend (wnd.) korpschef, de commissaris van politie Ruben Kensen heeft op woensdag 14 en donderdag 15 december een oriëntatie bezoek gebracht aan de verschillende politiebureaus in het district Paramaribo en Wanica. Dit oriëntatie bezoek zal ook worden voortgezet op de politiebureaus in andere districten.

Met het succesvol afsluiten van de Mobiele Eenheid (ME) training op zondag 11 december, zijn de BAVP’ers van de lichting 2021-2022 vanaf maandag 12 december ingedeeld op de verschillende politiebureaus en zullen alleen onder leiding van hun superieuren de hun toebedeelde werkzaamheden uitvoeren.

Daarnaast heeft de wnd. korpschef de Politie Academie aangedaan, waar hij het verloop van de sporttest van de sollicitanten voor de nieuwe politielichting zich eigen heeft gemaakt. Hij wilt hierbij aan sollicitanten meegeven dat zij die solliciteren voor de functie van politieambtenaar, de gestelde normen om toegelaten te worden tot de Basis Politie Opleiding (BPO) niet moeten onderschatten. Om politieman of vrouw te worden moet u alvorens u solliciteert gaan werken aan uw geestelijke en fysieke gesteldheid. Onderschat u het niet. Om een goede beurt te maken is het aan te bevelen zich goed voor te bereiden in het bijzonder voor de sporttest.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.