Winnaar titel jeugdpolitie programma in de bloemetjes gezet

De Voorlichtingsdienst  van Politie Jeugdzaken zal binnenkort van start gaan met een nieuwe televisieprogramma over jeugdcriminaliteit. In verband met dit programma waren leerlingen van de 5e en de 6e klas van het basis onderwijs het vorig jaar in de gelegenheid gesteld om een naam te bedenken voor het jeugdprogramma.

De winnaar van deze wedstrijd is de leerling Miguel Rijssel. Hij heeft de naam  bedacht,  “JONG WANG NO LAS PASI”. Miguel is momenteel leerling van de Surinaamse Technische School (STS³) aan de Kankantriestraat. Hij zat op de O.S. Petunia toen deze wedstrijd werd gehouden.

Op dinsdag 15 maart 2016 werd Miguel gewaardeerd middels een ruiker en een oorkonde. Deze werden uitgereikt door de agent van politie 1e klasse, Johanna Douglas. 

De Voorlichtingsdienst van de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname bedankt alle leerlingen die hebben meegedaan aan deze wedstrijd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.