Winkelierster en haar dochter in hun winkelzaak aangereden door een autobus

De 29-jarige Xavier T. is op dinsdag 11 augustus door de politie van het bureau Lelydorp in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Hij is in verzekering gesteld omdat hij als bestuurder van een autobus betrokken is geweest bij een aanrijding waarbij anderen zwaar lichamelijk letsels hebben opgelopen en ook behoorlijke materiële schade is toegebracht aan andermans goed. Dit terwijl Xavier T. niet in het bezit is van een rijbewijs.

Xavier is een met zijn autobus een winkelzaak binnen gereden. De zaak is gevestigd nabij de kruising van de Bergenshoopweg en de Sumatraweg.Daarbij is de winkelierster en haar dochter gewond geraakt. De slachtoffers en klanten stonden bij de kassa toen de autobus met hoge snelheid dwars door de voorgevel de winkel in reed. Xavier stapte uit het voertuig en vluchtte weg. Binnen vier uren na het incident meldde hij zich aan bij de politie.

Kort voor dat Xavier zich met zijn autobus in de winkelzaak boorde had  hij een aanrijding gemaakt met een andere automobilist. Xavier reed door waarna die automobilist hem achterna ging. Op de kruising van de boven genoemde wegen verloor Xavier de controle over de besturing van zijn autobus en reed de winkelzaak binnen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.