Winkelier houdt kledingstukken dief aan

Andy A. (34) is op maandag 23 september door de eigenaar van een kledingzaak aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.

Andy heeft op woensdag 18 september kledingstukken uit de zaak gestolen en die diefstal is vast gelegd door beveiligingscamera’s in de zaak. Er is toen aangifte van diefstal tegen Andy gedaan.

Op maandag 23 september ging Andy weer in de kledingzaak vermoedelijk om weer diefstal te plegen. Hij werd herkend door de winkelexploitant en aangehouden voor de diefstal gepleegd op 18 september.

Andy werd geconfronteerd met de camerabeelden waarbij hij toe gaf dat hij op 18 september kledingstukken gestolen had uit de zaak. Andy werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Andy heeft waarschijnlijk meer op zijn kerfstok want op de dag van zijn aanhouding had hij een tas bij zich met daarin drie nieuwe truien. Deze kledingstukken zijn in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat die door misdrijf verkregen zijn.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.