Winkelier gebruikt eigen recht en komt in het gevang terecht

De 58-jarige recidivist Vishnu J. is op maandag 9 maart mishandeld door een winkelier. De politie kreeg de melding van de winkelier dat hij een manspersoon op heterdaad had betrapt tijdens het stelen van zes pakjes kaas uit een koelkast in zijn supermarkt. Die winkeldief bleek de politie bekende Vishnu, J. te zijn.

Toen de politie ter plaatse arriveerde om Vishnu over te brengen naar het bureau bleek dat die met moeite liep en plaats kon nemen in de pro wagen. Op het bureau verklaarde Vishnu dat hij door de winkelier was vast gebonden en mishandeld buiten de verkoopruimte van de supermarkt met een hard voorwerp.

Op camerabeelden van de supermarkt is te zien dat de winkelier Vishnu heeft vast gebonden waarna hij hem met een hard voorwerp ettelijke keren aan zijn knieën slaat. De 51- jarige winkelier werd aangehouden ter zake zware mishandeling. De mishandeling is zo ernstig dat Vishnu in het ziekenhuis is opgenomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de winkelier in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.