Winkelier en familie beroofd en mishandeld

Na een melding op zondag 19 juni via de Centrale Meldkamer dat een winkelier en zijn familie beroofd en mishandeld zijn, geworden deed de politie van Bureau Nieuwe Haven  de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werden de slachtoffers aangetroffen. Volgens hun verklaring stapten vijf gemaskerde en gewapende manspersonen de supermarkt binnen. Zij werden bedreigd, mishandeld en gekneveld achter gelaten. De criminelen gingen er vandoor met geldsbedragen in SRD, U$ en Euro, enkele sloffen sigaretten van verschillende merken, belkaarten van Tele G en Digicel en gouden sieraden.

Het onderzoek wees uit dat de daders vermoedelijk in een grijsgelakt voertuig de plek hebben verlaten. Aan de hand van de beschrijvingen van het voertuig, werd deze door de surveillance van de Algemene Surveillance Dienst gesignaleerd in het ressort Latour.  De bestuurder van het voertuig Giovanni M. (29) werd tot stoppen gesommeerd en aangehouden. Op hem zijn aangetroffen en in beslag genomen verschillende coupures in U$. Het voertuig is eveneens in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Giovanni gratis loge geboden in het cellenhuis. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.