Winkeldievegge op heterdaad betrapt door winkelier

Een vrouwspersoon deed op dinsdag 16 juni een supermarkt aan om inkopen te doen. Na enige tijd in de winkel rond gehangen te hebben wilde zij die verlaten maar werd door de winkelier tegen gehouden. De vrouw had niet door dat de winkelier haar in de gaten gehouden had en gemerkt had dat zij spullen in haar tas gestopt had.

Bij controle trof de winkelier spullen van zijn winkel in de tas aan zoals ondergoed en zeep producten. De winkelier schakelde de politie van het bureau Uitvlugt in en de dievegge werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om de vrouw een ernstige waarschuwing te geven en om haar na verhoor heen te zenden. Er zal een strafdossier tegen haar worden opgemaakt wat betekent dat de volgende keer dat zij betrapt wordt op winkeldiefstal zij erop mag rekenen dat zij achter slot en grendel gezet zal worden.

De gestolen spullen zijn terug gegeven aan de winkelier.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.