“White” aangehouden in gestolen kledingstukken

De politie van Albina heeft in de maand december 2016 de verdachte Foofoo alias “White” aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van drie tassen met kledingstukken en schoeisel uit een voertuig. De benadeelde deed kort te voren aangifte van diefstal tegen onbekenden.
Na de aangifte reed de benadeelde in zijn voertuig rond en zag op een bepaald moment een jongeman die gekleed was in een T-shirt en een korte jogging broek. Hij herkende de kledingstukken als de zijne.
“White” werd door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte verklaarde bij de voorgeleiding dat hij de kledingstukken heeft gekocht bij zijn neef. Deze neef bracht samen met een vriend de nacht door bij hem. Het tweetal had drie grote markttassen bij zich met kleren en schoeisel.
Bij een ingesteld onderzoek in de woning is een van de markttassen met kleren hangers aangetroffen en in beslag genomen. “White” gaf aan deze van zijn neef te hebben gehad. De T-schirt en de korte broek zijn hangende het verdere onderzoek eveneens in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie moet “White” donkere dagen doorbrengen in een politie cel.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.