Whats-app berichten leidt tot mishandeling partner; verdachte in verzekering gesteld

De politie van het bureau Lelydorp heeft op dinsdag 1 oktober de 35-jarige Kenny T. aangehouden.

Na een melding van een geval van mishandeling aan de Sumatraweg op zaterdag 28 september deden de wetsdienaren het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met bloedstorting uit haar rechteroor aangetroffen. Zij was niet aanspreekbaar. Zij werd medisch op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis behandeld. Het slachtoffer is door behandelende arts van de afdeling SEH verwezen naar de KNO-arts.

Naderhand verklaarde het slachtoffer dat zij en haar man Kenny de laatste tijd vaker ruzie kregen, toen zij erachter kwam dat Kenny een buitenechtelijke relatie op na houdt met een andere vrouw.

De vrouw en haar partner kregen op 28 september wederom een woordenwisseling vanwege een aantal whats-app berichten die hij van de andere vrouw had gekregen.

Bij die gelegenheid nam Kenny haar in een wurggreep en bracht haar met zijn tot vuisten gebalde handen slagen toe in haar gezicht en hoofd. Na zijn daad verliet hij de woning en nam zijn intrek bij zijn andere partner in het stadscentrum.

Terwijl de Politie nog bezig was met het onderzoek, meldde Kenny zich aan op het politiebureau met het verzoek of de politie hem zou kunnen assisteren om zijn lijfkleren op te halen aan de Sumatraweg. De verdachte werd terstond, aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenny in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.