Werkzaamheden op de hoek van de Klipstenen-/ Keizerstraat

Het Korps Politie Suriname maakt bekend, dat met ingang van vrijdag 19 januari 2024 er gedurende twee weken, werkzaamheden middels twee hoogwerkers zullen worden verricht aan het gebouw van Teleperformance (oud Fernandes Groene Gevel) aan de Klipstenenstraat hoek Keizerstraat.
Deze werkzaamheden zullen van maandag tot en met vrijdag telkens tussen 18.00 uur n.m. en 05.00 uur v.m. worden uitgevoerd. Op de zaterdag vanaf 14.00 uur n.m. en op de zondag de hele dag.

Vanwege gebrek aan ruimte en de veiligheid tijdens de werkzaamheden zullen weggebruikers genoodzaakt zijn om gebruik te maken van de rechterrijstrook van de Klipstenenstraat tot de kruising van de Keizerstraat. Vervolgens zal men aan de zijde van de Keizerstraat tijdens de werkzaamheden ook gebruikmaken van één rijstrook. Na elke werkdag zal de rijbaan wederom vrij worden gemaakt voor het rijverkeer.

Aan de samenleving wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.
Paramaribo, 17 januari 2023
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.