Werkster ingesloten voor diefstal

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op donderdag 16 september de 47-jarige Tjitrawatie T. ter zake diefstal aangehouden.

Een benadeelde deed eerder op die dag aangifte van diefstal van een groot geldbedrag in U$ en Euro tegen zijn personeel.

Na uitgewerkte informatie werden de twee personeelsleden op 16 september door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De werkster Tjitrawatie bekende het strafbare feit te hebben gepleegd. Zij verklaarde de geldbedragen op verschillende momenten uit de woning te hebben weggenomen. Het geld heeft ze besteed aan gokken en een deel dat ze gewonnen had, gaf ze in bewaring aan haar zoon.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Tjitrawatie door de politie ingesloten, terwijl het ander personeelslid na verhoor is heengezonden. De zoon meldde zich op vrijdag 17 september aan bij de politie en overhandigde dat deel van het geld dat hij bij zich had aan de politie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.