Werkomlegging wegens werkzaamheden

Het Korps Politie Suriname maakt het volgende bekend:

Op zondag 10 juli zullen er van 06.00u tot en met 24.00 uur  graafwerkzaamheden   worden uitgevoerd door een aannemer in opdracht van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op de  Van ‘t Hogerhuysstraat en wel nabij de kruising met de Slangenhoutstraat.

Door deze werkzaamheden zal het verkeer nabij bedoelde kruising als volgt worden omgeleid:

  • Het verkeer over de Van ‘ t Hogerhuysstraat komende vanuit de richting van de rotonde die de richting van de brug over de Saramaccadoorsteek oprijdt zal links af  in Beekhuizen moeten inslaan.
  • Het verkeer komende vanuit de tegenovergestelde richting zal links of rechts de Industrieweg Noord moeten inslaan.
  • Het verkeer over de Slangenhoutstraat komende vanuit de richting van Saron en gaande naar de richting van Beekhuizen is verplicht de Van ‘t Hogerhuystraat links in te slaan.
  • Het verkeer komende vanuit de tegenovergestelde richting zal of rechts de Van ‘t Hogerhuysstraat moeten inslaan of rechtdoor richting Saron kunnen opgaan.

Aan de weggebruikers wordt gevraagd rekening te houden met de wegomlegging en  aanwijzingen van de politie  ter plaatse stipt op te volgen.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.