Werkgever en werknemer ingesloten voor zware mishandeling

De 31-jarige werkgever Rakesh H. en zijn 27-jarige arbeider Emanuel G. zijn op zondag 28 augustus aangehouden door de politie van Nieuw Nickerie. De mannen zijn werkzaam  in een monteur zaak en moesten in opdracht van een klant op zijn voertuig werken.

Toen de klant zijn auto afhaalde, bleek er schade aan het voertuig te zijn aangebracht. De klant sprak de arbeider aan. Er ontstond een woordenwisseling tussen de heren.

De werkgever Rakesh bemoeide zich met de zaak en raakte in een handgemeen met de klant. Emanuel schoot op een gegeven moment zijn werkgever te hulp. De arbeider pakte een koevoet en bracht de klant slagen toe aan zijn benen. De klant liep daarbij een fractuur op aan zijn linker knie.

Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar er operatief moest worden ingegrepen. Beide mannen zijn door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn zowel werkgever als werknemer in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.