Wegomleggingen

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat op zondag 17 juli van  07.00 uur tot en met 24.00 uur  er simultaan graafwerkzaamheden zullen worden verricht nabij de volgende kruispunten, te weten :

  1. Calcutta-/ Kankantriestraat;
  2. Calcutta-/Herman Stijnbergstraat;
  3. Calcutta-/Rozenhoutstraat;
  4. Hernhuttersraat/Awaradam;
  5. Herhutter-/Cameliastraat.

 

Gedurende de werkzaamheden zal  de Calcuttastraat deels worden afgesloten voor het rijverkeer en wel vanaf de kruising met de Kankantriestraat tot en met de kruising met de Rozenhoutstraat, terwijl de Hernhutterstraat geheel zal worden afgesloten en wel vanaf de kruising met de Slangenhoutstraat tot en met de kruising met de Kankantriestraat.

 

Het verkeer over de Kankantriestraat komende vanuit de richting van de Hernhutterstraat en gaande in de richting van de Van ’t Hogerhuysstraat zal de Calcuttastraat niet  rechtsaf mogen ingaan, terwijl het verkeer komende vanuit de tegengestelde richting tot en met de Possentriestraat zal mogen  rijden.

Het verkeer over de Slangenhoutstraat komende vanuit de richting van het Oud Pad Van Wanica  zal  de Hernhutterstraat  wel linksaf mogen ingaan om daarna de  Cornelis Blijdstraat rechtsaf in te gaan, terwijl het verkeer komende vanuit de tegengestelde richting de Christoffel Kerstenstraat rechtsaf zal moeten ingaan.

Bestemmingsverkeer is wel toegestaan. Op de weggegebruikers wordt het verzoek gedaan de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.