Wegomlegging in verband met vooroefening Parade en Defilé

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé op zaterdag 25 november aanstaande er vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden in de omgeving Zorg en Hoop.
Deze vooroefeningen zullen in de morgenuren en wel op de volgende dagen plaatsvinden op vrijdag 17 november en donderdag 23 november.

De wegen waar er gelopen zal worden zullen niet worden afgesloten of omgelegd. Er zal op de zuidelijke baan van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en wel het weggedeelte gelegen tussen de Adhin- en de Titaniumstraat worden gelopen. Op 23 november zal de generale repetitie aan de Jagernath Lachmonstraat plaatsvinden en wel het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de Leysweg.
Het verkeer komende vanuit de richting van het Stadscentrum kan via de Adhinstraat (links af) of de Dhoekieweg West haar weg verder vervolgen. Het verkeer komende vanuit de Commissaris Weythingweg kan haar weg normaal vervolgen.
Het KPS doet een beroep op weggebruikers om hun medewerking te verlenen aan een goed verloop van deze vooroefeningen.
De pre-generale oefening zal volgens planning op dinsdag 21 november plaatsvinden op de wegen gelegen in de omgeving van de Memre Buku kazerne.
Tijdens de pre-generale op 21 november en de generale repetitie op 23 november zal het verkeer wel worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op beide dagen strikt op te volgen voor een vlot verloop van het geheel.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.