Wegomlegging i.v.m autoloze dag

In verband met de autoloze dag op zaterdag 18 oktober zullen enkele wegen in het centrum van Paramaribo vanaf 08.00 u v.m tot en met 18.00 u n.m worden afgesloten. Het gaat in deze om de wegen, die binnen de Zwartenhovenbrug, de Keizerstraat, de Dr. Sophie Redmondstraat en de Waterkant vallen, te weten:

 

  1. de Steenbakkerijstraat
  2. de Maagdenstraat
  3. de Jodenbreestraat
  4. de Domineestraat en
  5. het Neumanpad.

 

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden, de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen en hun medewerking te verlenen, zodat het verkeer op deze dag  een vlot, ordelijk en bovenal een  veilig verloop kan hebben. Alleen hulpdiensten (de politie, ambulance en de brandweer) zullen worden toegestaan dit gebied te betreden.

 

De politie van Commewijne houdt vier verdachten aan

Door kordaat optreden van de politie van Commewijne zijn gistermorgen vier verdachten aangehouden. Het viertal had kort te voren een echtpaar in de 11e zijstraat van het Militair project te Commewijne beroofd. De heer des huizes die om 06.30 uur bezig was zijn kippen te voeden, werd plotseling overvallen. Hij werd gekneveld in de kippenren, waarna de mannen zich naar de woning begaven. Het gelukte het slachtoffer zich te bevrijden en greep naar een houwer om zijn vrouw hulp te bieden. Tijdens zijn hulp actie werd hij door alle vier mannen mishandeld. Na hun daad vertrokken ze in een gereedstaande voertuig met de buitgemaakte zaken. Echter werden zij om 07.15 uur bij de voet van de Wijdenboschbrug klemgereden en aangehouden. Hangende het onderzoek zijn de mannen in verzekering gesteld. De buitgemaakte goederen en 2 wapens  zijn op hen terug gevonden, Ook het voertuig van deze verdachte is in beslag genomen. Deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Oost.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.