wegomlegging in verband met vooroefening Parade en Defilé

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé op zondag 25 november aanstaande vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden in de omgeving Zorg en Hoop. Deze vooroefeningen zullen meestal in de ochtenduren plaatsvinden op de Politieacademie alsook op de openbare weg.

De oefendagen zijn:

vrijdag  2, vrijdag 9, woensdag 14, vrijdag 16, woensdag 21 en vrijdag 23 november. Aangezien de wegen niet op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig,  hun medewerking te verlenen aan een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

Tijdens de pre-generale en de generale repetitie op 21 en 23 november zal het verkeer wel worden omgeleid. De pre-generale oefening zal volgens planning op woensdag 21 november plaatsvinden op de wegen gelegen in de omgeving van de “Memre Buku” kazerne.

De generale oefening vindt plaats op vrijdag 23 november vanaf 14.00 uur n.m. op de openbare weg. Er zal op de zuidelijke rijbaan van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en wel het weggedeelte gelegen tussen de Adhin- en de Titaniumstraat worden gelopen.

Het verkeer komende vanuit de richting van het stadscentrum zal via de Adhinstraat (links af) of via de Dhoekieweg West haar weg verder kunnen vervolgen. Het verkeer komende vanuit de Commissaris Weythingweg zal wel normaal voortgang vinden.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op beide dagen strikt op te volgen voor een vlot verloop van het geheel. 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.