Wegomlegging en wegafsluiting in verband met activiteiten installatie Korpschef

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat in verband met de vooroefening  rondom de installatie van de korpschef, het verkeer  op de Gladiolenstraat en omgeving op dinsdag 6- en op donderdag 8 augustus, van 07.00 uur tot en met 12.00 uur, zal worden omgelegd.

Op  dinsdag 13- en donderdag 15 augustus  zullen de Tempati-, de Coesewijne-, de Marowijne-, de Tibiti – en de Commewijnestraat ook van 07.00 uur tot en met 12.00 niet toegankelijk zijn voor het verkeer.  De generale vooroefening  vindt plaats op vrijdag 16 augustus 2019.

De bovengenoemde wegen zullen zowel op vrijdag 16 augustus als op dinsdag  20 augustus, de dag van de installatie van de korpschef,  vanaf  06.00 uur tot en met 13.00 uur gesloten zijn voor het verkeer.

Op weggebruikers wordt een beroep gedaan rekening te houden met het bovenstaande en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.