Wegafsluitingen

Het Korps Politie Suriname maakt het volgende bekend :

Op zaterdag 23 juli zullen er om 15.00 uur asfalteringswerkzaamheden op de kruising van de Klipstenen-, de Keizer- en de Domineestraat ( meer bekend als Spanhoek) worden uitgevoerd. In verband hiermee zal voornoemde kruising gedeeltelijk worden afgesloten. Het rechter weggedeelte van de Klipstenenstraat naar de Keizerstraat zal eveneens worden afgesloten.

Op zondag 24 juli 2016 zal de kruising van de Fred Derbystraat en de Limesgracht in verband met het aanleggen van buizen vanaf 07.00 uur v.m. worden afgesloten.

Na afronding van eerder vermelde werkzaamheden op de kruising van de Fred Derbystraat en de Limesgracht, zal ook de kruising van de Fred Derby- en de Roepelstraat wegens werkzaamheden worden afgesloten.

Op zondag 24 juli zal vanaf 07.00 uur v.m. de hoek van de Slangenhout- en de Hernhutterstraat in verband met werkzaamheden worden afgesloten voor het verkeer. De weggebruikers kunnen dan gebruik maken van de Awaradam.

De duur van al deze wegafsluitingen hangt af van de werkzaamheden ter plaatse. Op de weggegebruikers wordt het verzoek gedaan de aanwijzingen van de politie stipt op te volgen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.