Wegafsluiting in verband met installatie diensthoofd K.P.A.

In verband met de installatie van de heer Blijd tot diensthoofd van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (K.P.A.) op maandag 29 januari 2018 zal de Welgedacht A weg gelegen tussen de Magentakanaal- en de Tampoeaweg van 06:00 uur ’s morgens tot en met 13:00 uur in de middag voor het verkeer worden afgesloten
De alternatieven routes waarvan weggebruikers gebruik kunnen maken zijn:
Vanuit de Indira Ghandiweg:
de Magentakanaalweg rechtsaf, vervolgens linksaf in de Mopentiboweg, daarna linksaf de Mawakaboweg in om vervolgens op de Welgedacht A weg te komen. Ook kunnen verkeersdeelnemers de Magentakanaalweg linksaf inslaan, daarna rechtsaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf in de Tampoeaweg om op de Welgedacht A weg te komen.
Vanuit de Bomaweg:
de Mawakaboweg linksaf, daarna rechtsaf in de Mopentiboweg, vervolgens rechtsaf de Magentakanaalweg in en komt men op de Welgedacht A weg. Ook kunnen verkeersdeelnemers de Tampoeaweg rechtsaf inslaan, daarna linksaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf de Magentakanaalweg in om op de Welgedacht A weg te komen.
Bestemmingsverkeer is toegestaan. Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan rekening te houden met deze wegomlegging en de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.