Wegafsluiting nabij de brug over de Parakreek

Aan de Martin Luther Kingweg ook bekend als de Highway nabij de brug over de Parakreek zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen op zondag 7 april en op zondag 14 april vanuit de zuidelijke oprit over de Parakreek plaatsvinden. De duur van de werkzaamheden zijn op zondag 7 april van 8 uur ’s morgens tot en met 4 uur ’s middags en op zondag 14 april van 8 uur ’s morgens tot en met 6 uur ’s middags.

Voornoemde weg zal ter plaatse van het werkfront volledig worden afgesloten voor alle vrachtverkeer en bussen.
Alleen personenauto’s zullen via het rijwielpad worden omgeleid op en voor de brug. Vrachtverkeer en bussen zullen via alternatieve routes hun weg moeten vervolgen. Vracht- en bus bestuurders tot een gewicht van 5 ton kunnen als alternatieve route ook via de Sir Winston Churchillweg rijden en gebruik maken van de Parabrug (houtenbrug), die slechts is toegestaan voor voertuigen tot een gewicht van 5 ton. Overige zwaar materieel bestuurders zullen via andere alternatieve routes hun weg moeten vervolgen.

Op de weg gebruikers en andere belanghebbenden wordt een beroep gedaan om met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie en het dienstdoende personeel ter plaatse stipt op te volgen.
Paramaribo, 6 april 2019
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.